Produktbeskrivning

På Assura 1-dels sluten påse är häftan integrerad i påsen. När man byter påse tar man av och byter ut hela bandaget.

Assura 1-dels slutna påsar finns med platta eller konvexa basplattor. Det breda stomisortimentet består av både förstansade och uppklippbara hålstorlekar, samt påsar i olika storlekar i klar eller beige färg.

Assura spiralhäfta är trygg och skonsam mot huden

Assura spiralhäfta består av olika material som utvecklats för att ge dig trygghet och skydd och utformat i ett spiralmönster för:
  • Säker vidhäftning mot huden
  • Absorberar fukt från din hud, är skonsam och skyddar mot irritation

En bekväm och diskret påse

Assura 1-dels sluten påse har ett antal olika funktioner för att erbjuda komfort och diskretion:
  • Effektivt filter – det integrerade filtret med flera lager förhindrar risken för att påsen sväller upp och orsakar onödig ballooning och neutraliserar lukt.
  • Mjukt material – den sida av påsen som är i kontakt med huden är gjord av ett mjukt material som låter huden andas och torkar snabbt efter att du duschat eller simmat.
  • Luktsäkert membran – påsen är tillverkad av ett material som är luktsäkert.

Konvexitet, för stomier som är svårare att bandagera

Assura 1-dels sluten påse finns med konvexitet och är utformad för stomier som är svårare att bandagera, t.ex. om en stomi är indragen, eller sitter i ett djupt hudveck eller vid ett ärr. Konvexiteten ger ett måttligt till högt tryck mot den peristomala huden för att stomin ska tryckas fram över hudplan och därmed minska risken för läckage. Prata med din stomiterapeut om du vill veta mer om konvexitet.