Easiflex® basplatta
Go to content.

Produktbeskrivning

Easiflex är ett 2-dels stomibandage med häftkoppling, med samma fördelar som ett 1-dels stomibandage – en unik kombination av säkerhet och flexibilitet.

  • Påsen sitter säkert på basplattan med hjälp av ett starkt häftkopplingssystem.
  • Häftkopplingen är flexibel och ger rörelsefrihet, vilket gör Easiflex bekväm och diskret att använda.
  • Det går att ta loss påsen från basplattan, vilket gör att man kan byta påsen oftare än basplattan.

Easiflex stomibandage finns med en basplatta för standardbruk eller förlängt bruk, platt eller med konvexitet. Dessa kan kopplas med tömbara påsar, slutna påsar eller urostomipåsar. Det breda stomisortimentet består av flera olika basplattor med både förstansade och uppklippbara hålstorlekar, samt påsar i olika storlekar i klar eller beige färg.

Assura spiralhäfta är trygg och skonsam mot huden

Easiflex häfta består av olika material som utvecklats för att ge dig trygghet och skydd och utformat i ett spiralmönster för:
  • Säker vidhäftning mot huden
  • Absorberar fukt från din hud, är skonsam och skyddar mot irritation

Konvex Light, för stomier som är svårare att bandagera

Easiflex basplattor finns även som konvex Light. Den buktande formen på konvex Light basplatta är utformad för stomier som är svårare att bandagera, t.ex. en stomi som är i jämnhöjd med huden, indragen eller ligger i ett hudveck. Den ger ett lätt tryck mot den peristomala huden för att stomin ska tryckas fram över hudplan och därmed minska risken för läckage. Prata med din stomiterapeut om du vill veta mer om konvexitet.