Produktbeskrivning

För extra hög kapacitet

SenSura Click Magnum kombinerar den unika SenSura 2-lagershäfta med en påse med extra hög kapacitet. Den erbjuder extra stor volym. Kan användas postoperativt och av personer med ileostomi med höga flöden.
  • Effektiv tömning genom ett stort, trattformat utlopp.
  • Påsen kan kopplas till en sängpåse, vilket minskar risken för att påsen fylls under natten och underlättar ostörd nattsömn.
SenSura Click Magnum är tillgänglig med antingen SenSura eller SenSura Xpro häfta, platt eller med konvexitet. Påsen är beige och finns tillgänglig i ett antal olika ringstorlekar.


SenSura 2-lagershäfta är säker och hudvänlig

Den unika SenSura häftan har två lager och är konstruerad så att den skyddar dig från hudproblem:
  • Skyddande lager – skyddar huden mot flödet från stomin
  • Extra hudvänligt lager – håller huden frisk genom att absorbera överflödig fukt
SenSura Xpro häfta erbjuder extra skydd mot fränare flöden från stomin. Den är lämplig för personer med en ileostomi eller urostomi som har ett fränare flöde från stomin, vilket bryter ner standardhäftan snabbare.


Konvex Light, för stomier som är svårare att bandagera

SenSura basplattor är tillgängliga som konvex Light. Den buktande formen på konvex Light basplatta är utformad för stomier som är svårare att bandagera, t.ex. en stomi som är i jämnhöjd med huden, indragen eller ligger i ett hudveck. Den ger ett lätt tryck mot den peristomala huden för att stomin ska tryckas fram över hudplan och därmed minska risken för läckage. Prata med din stomiterapeut om du vill veta mer om konvexitet.