Produktbeskrivning

SenSura Mio Baby basplatta är särskilt utformad för att passa spädbarn med stomi, för att passa deras små runda barnmagar. Basplattan har utformats med BodyFit Technology® och passar barnets kroppsform och begränsade kroppsyta, samtidigt som den hanterar problem med ömtålig hud och frätande avföring. Tack vare BodyFit Technology har påsen en längre användningstid utan att vara mindre hudvänlig. Den mjuka kragen är utformad för att kunna applicera stomipåsen på ett försiktigt sätt utan att sätta för mycket tryck på buken. Basplattans elastiska häfta balanserar pH-nivån i huden och har inget starthål vilket innebär att den kan anpassas till att täcka två stomier.

Huvudfördelar

SenSura® Mio Baby basplatta baseras på BodyFit Technology ® för att skonsamt passa på spädbarns små runda magar och täcka flera stomier vid behov. Häftan balanserar pH-nivån i spädbarnets hud och följer skonsamt kroppens former.

Kopplingssystemet har en mjuk krage så att stomipåsen kan försiktigt appliceras på basplattan utan att sätta för mycket tryck på barnets buk.

Häftan har inget starthål och kan anpassas för att täcka upp till två stomier.