Produktbeskrivning

SenSura Mio ger bättre passform på kroppen och bästa möjliga diskretion tack vare de många nya egenskaperna.

Huvudfördelar:

• Elastisk häfta för säker passform på individuella kroppsformer
• Neutralt grått tyg för bästa möjliga diskretion och ett ärligt utseende
•Ny klick-koppling som lugnar och ger en känsla av säkerhet

SenSura Mio Click urostomipåse är ett 2-delsbandage vilket innebär att påsen kan bytas utan att den elastiska basplattan behöver bytas samtidigt. Påsen appliceras på basplattan med den nya klick-kopplingen, som avger ett tydligt “klick” när påsen låses ordentligt fäst på basplattan. SenSura Mio Click urostomipåse finns i olika storlekar, i klar eller neutralt grå färg, med en kopplingsring på 40 eller 50 mm i diameter.

SenSura Mio Click tömbar påse är ett 2-delsbandage vilket innebär att påsen kan bytas utan att den elastiska basplattan behöver bytas samtidigt. Påsen appliceras på basplattan med den nya klick-kopplingen, som avger ett tydligt “klick” när påsen låses ordentligt fäst på basplattan. SenSura Mio Click tömbar påse finns i olika storlekar i en klar eller neutralt grå färg, med en kopplingsring på 40, 50, 60 eller 70 mm i diameter.

Det finns inte två kroppar som är lika. Alla människor har kroppar i olika storlekar och former – och formerna ändras både under dagen och när vi rör oss. Därför är det en utmaning att hitta ett stomibandage som passar.

Huvudfördelar

  • SenSura Mio passar individuella kroppsformer och följer kroppens naturliga rörelser vilket ger en säker passform.
  • Magin ligger i häftans elasticitet: den kan sträckas och dras tillbaka. Hud har en naturlig elasticitet som hjälper den att böjas och sträckas när kroppen rör sig. SenSura Mio är elastisk liksom huden, därför böjs och sträcks den med din hud när din kropp rör sig.
  • SenSura Mio gör att du känner dig tryggare, så att du kan känna dig säker när du utför dagliga aktiviteter – även i sociala sammanhang.

Nya SenSura Mio ser annorlunda ut än andra stomipåsar eftersom den är utformad för att ge bästa möjliga diskretion och ge ett ärligt utseende.

  • Till skillnad från andra stomiprodukter är SenSura Mio tillverkad av ett material som vi annars brukar bära på kroppen, dvs. tyg. Det är mjukt och bekvämt mot huden och ger låg friktion mot kläder och känns inte blött efter att du duschat. Dessutom gör tyget att stomipåsen ser mer ut som ett klädesplagg än en medicinsk produkt
  • Färgen på SenSura Mio har valts bland hundratals färger eftersom färgen optimerar diskretion under alla klädfärger, – t.o.m. vitt.
  • SenSura Mio försöker inte imitera kroppen. Det är en ärlig produkt, ett personligt tillbehör som ger bästa möjliga diskretion så att du kan känna dig självsäker.

Har du någonsin haft problem med ballooning i din stomipåse? Det nya cirkelfiltret har ett unikt pre-filter som är utformat för att minska detta problem.

  • Pre-filtrets uppgift är att skydda kolet och membranet eftersom dessa två delar är mycket känsliga för avföring. Därför täpps cirkelfiltret inte till så ofta att luftflödet genom filtret varar längre och du upplever mindre ballooning.
  • Cirkelfiltret har bevisats minska ballooning med upp till 61 %. Cirkelfiltret förbättrar diskretion och hjälper dig att sova bättre på natten.